magische lezingen, masterclasses en workshops voor groepen

Lezingen

Ik heb veel ervaring met het spreken en geven van lezingen, masterclasses en workshops voor kleine en grote groepen. Mijn eigen passie voor het leven is de bruisende bron die ik om weet te zetten in heldere en enthousiasmerende presentaties. Hiermee inspireer ik tot inzicht én actie.

Lezingen

Je kunt mij boeken voor lezingen over een weelde aan onderwerpen. Daarnaast kom ik graag over mijn werk als wise woman vertellen. Elke lezing is te combineren met een masterclass en/of workshop. Een aantal suggesties voor onderwerpen vind je hieronder. Heb je zelf een specifiek onderwerp waarover je een lezing zou willen zien en dat binnen mijn expertisegebieden valt? Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Suggesties voor lezingen:

  • Het leven is magisch: hoe magie toelaten in je leven je naar een gelukkiger en gezonder bestaan helpt
  • Terug in Moeder’s armen: herverbinding met de aarde en haar magie als weg naar heling van chronische aandoeningen
  • Varen op je eigen kompas: je weg terugvinden naar je eigen koers door een zee van beperkende overtuigingen
  • Voeding, beweging, leefstijl: houvast in een tijd van informatie overkill
  • Leven zoals het de bedoeling is (deze lezing is er voor zowel mens als paard)
  • De ontmenselijkte mens: waarom mensen steeds depressiever en sneller opgebrand raken en hoe we dit proces om kunnen keren
  • Modern leven en chronische ziekte: de rol van individueel en universeel trauma in chronische aandoeningen