De Hagetisse's Kruidengrimoire

De Hagetisse’s Kruidengrimoire

Rond 20 februari 2023 komt hij uit: de Hagetisse’s Kruidengrimoire, een vademecum over de geneeskracht, magie en eetbaarheid van planten.

Meteen dit boek kopen

Voor iedere herborist, natuurgeneeskundige, wise (wo)man, kruidenheks en mensen die anderszins in het gebruik van planten geïnteresseerd zijn, is De Hagetisse’s Kruidengrimoire een absolute aanrader.

Meer dan 500 pagina’s aan kruideninformatie

In dit ultieme naslagwerk vind je maar liefst 57 uitgebreide plantenmonografieën met daarin diepgaande informatie over de geneeskrachtige en magische eigenschappen van deze planten, hun eetbaarheid en hoe je de planten gebruikt, inclusief receptuur. Daarnaast leer je hoe je de meest gangbare kruidenbereidingen, zoals infusies, decocten, tincturen, oliën, zalven en siropen, zelf maakt. Inclusief handig repertorium om bij een enorm aantal indicaties de juiste plant te vinden. Kortom, alles om je eigen huisapotheek aan te leggen.

Dit boek bevat niet alleen een schat aan kennis, het is ook nog eens een juweeltje om te zien. Meer dan 500 pagina’s op A4-formaat in een prachtige hardcover met sfeervol vormgegeven inhoud die niet mag ontbreken in de boekenkast van een kruidenliefhebber. Elke monografie heeft een klassieke botanische plaat in kleur. De persoonlijke beschrijvingen van de auteur, die zelf een praktiserend wise woman is, maakt de informatie toegankelijk en onvergetelijk.

De Hagetisse’s Kruidengrimoire kost € 79.

PS Heb je een boekhandel of andersoortige winkel waarin je dit boek wilt verkopen? We hanteren hiervoor een boekhandelskorting. Neem contact op voor meer informatie.

PPS koop je een boek als cadeautje voor iemand anders en wil je het geven voor het boek uitkomt? Hier kun je een leuke cadeaubon printen. Lukt dit niet? Stuur even een berichtje via Contact en dan mailen we je het bestand.

Sla de aanvullende info over en koop meteen het boek

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Oogstkalender

Voorverkoop Grimoire

Totaal: € -
,