In de plantenindex vind je een overzicht van alle geneeskrachtige, magische en eetbare planten waarvan een monografie in het plantenvademecum staat. Dit overzicht van geneeskrachtige, eetbare en magische planten – zowel bomen, struiken als kruiden – staat vermeld op alfabetische volgorde. Je vindt voor elke plant een uitgebreide monografie waar elke plantenliefhebber blij van wordt.

Snel doorklikken naar de juiste plek in het plantenvademecum

Door op de naam te klikken ga je naar de betreffende plantenmonografie. Daar kun je vervolgens alles lezen over de eigenschappen, geneeskrachtige werking, magische werking, eetbaarheid en het gebruik van de plant. Denk hierbij aan botanische beschrijving, groeiomstandigheden en typische kenmerken. Je kunt ook rechtstreeks naar een specifiek onderdeel doorklikken.

Dit overzicht van geneeskrachtige, magische en eetbare planten is altijd up to date

Deze index wordt automatisch bijgewerkt. Hierdoor vind je hier altijd alle bloemen, kruiden, struiken en bomen in het plantenvademecum. Er komt regelmatig informatie bij. Kom dus vooral af en toe eens op bezoek! En vertel andere mensen dat deze website bestaat. Dat kan heel eenvoudig door ze uit te nodigen via de homepage als je lid bent. Hoe je lid wordt vind je hier. En basislid worden is zelfs gratis! Geen lid? Dan kun je deze pagina delen door de share-knoppen hieronder.

Index lijst