Alvar en Ardis en het Donkere Bos Hero

Alvar en Ardis en het Donkere Bos

Ik wil'm nu kopen

Alvar en Ardis zijn een broer en zus die niet vies zijn van een avontuur. Ze wonen met hun familie op een bijzondere plek in een bijzonder huis met bijzondere huisgenoten. Het soort huis waar jij vast zou willen wonen! Maar dat is niet altijd zo geweest.

Op een dag gebeurde er iets waardoor het leven van Alvar en Ardis voor altijd veranderde. Hun huis werd namelijk heen en weer geschud door een heuse reus. De reus was gevlucht uit het bos waar hij woonde en wist niet waar hij naartoe kon. Natuurlijk aarzelden Alvar en Ardis geen moment en boden aan te helpen. Wat volgde is een spannend avontuur in bedreigde bossen met pratende dieren en ronduit gevaarlijk achtervolgingen.

Alvar ziet vooral uitdagingen in het leven. Hij is onafscheidelijk van zijn notitieblok en weet alles van dinosauriërs. Ardis bekijkt alles van de andere kant en loopt het liefst rond op haar laarzen. Ze houdt van elk dier, maar heeft een zwak voor paarden. Ze zijn allebei heel erg nieuwsgierig en niet bang uitgevallen. En als de een iets niet durft, doet de ander het wel. Op pad met Alvar en Ardis is daarom altijd spannend. Ga je met ze mee?

Alvar en Ardis en het Donkere Bos werd eerder uitgegeven als Bing en Bibi en het duistere bos. Het is geschreven door Emma Storris. Het Donkere Bos is een boek voor lezers van ongeveer 8 tot 10 jaar. Ben je een beetje nieuwsgierig geworden? Hieronder kun je een voorproefje zien.

Alvar en Ardis en het Donkere Bos kost € 16,50. Ook in deze serie: Alvar en Ardis en het Avondrood

Hier kun je vast zien hoe het boek eruit ziet

Hier koop de boeken van Alvar en Ardis!

De boeken van Alvar en Aris zijn te koop bij alle Nederlandse en Belgische boekhandels. Online bestellen kan natuurlijk ook, dat doe je o.a. hier: