Disclaimer

Informatie

De hagetisse (zowel het bedrijf als de persoon) heeft veel aandacht gestoken in het maken van deze website en houdt deze zoveel als mogelijk up to date om haar bezoekers van correcte informatie te voorzien. Het is desalniettemin mogelijk dat er fouten ingeslopen zijn. De hagetisse accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor het gebruik van en/of fouten of onvolledigheden in deze website en kan niet verantwoordelijk gehouden worden hiervoor. De hagetisse is niet verantwoordelijk voor enige foutieve informatie op externe websites waar zij op deze website naar verwijst.

De hagetisse heeft het recht de informatie op deze website te veranderen. Er kunnen geen rechten worden ontleend, gebaseerd op informatie op deze website. Het is niet toegestaan iets van deze website te kopiëren en/of gebruiken zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de hagetisse.

Over de website

Ik stel het erg op prijs als je het mij laat weten wanneer je iets tegenkomt op deze site dat niet klopt. Dit kun je doen via het contactformulier.

Nogmaals, je mag mijn online en offline content niet gebruiken zonder mijn expliciete en schriftelijke toestemming vooraf.

Over mijn producten en diensten

Volledigheidshalve vermeld ik bij deze dat ik geen enkele claim maak aangaande de werkzaamheid van mijn producten en/of diensten. Wanneer je mijn producten en/of diensten gebruikt, doe je dat voor eigen risico en rekening. Zoals elders op de site vermeld wordt, is het daarnaast zo dat magie niet altijd werkt zoals verwacht. Er zijn veel aspecten aan het leven die magie beïnvloeden. Daarom kan ik ook geen garanties of tijdspaden vermelden en kan ik op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de uitkomst van mijn producten en diensten. Wat het ook is dat je koopt of vraagt… dat doe je voor eigen risico en rekening.

Voor de duidelijkheid and je veiligheid: mijn producten en/of diensten zijn bestemd voor gebruik voor het aangegeven doel en op volgens de aangegeven aanwijzingen. Zorg dat er geen kinderen, huisdieren of andere ongeautoriseerde en incapabele personen bij kunnen. Wat je doet mijn diensten en/of producten (inclusief die van magische aard) is jouw verantwoordelijkheid en niet de mijne. Ik kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

Algemene voorwaarden

De hagetisse (en daarmee ikzelf) gebruikt algemene voorwaarden zodat alle betrokken partijen weten waar ze aan toe zijn. Deze algemene voorwaarden gelden voor iedereen die gebruik maakt van mijn website, producten en/of diensten.

Door gebruik te maken van deze website, mijn producten en/of mijn diensten verklaar je dat je akkoord bent met de algemene voorwaarden, deze disclaimer en de privacy en cookie policy.