Word lid

Word lid van de hagetisse en zie de schat aan informatie die voortkomt uit jarenlange studie op geneeskundig, botanisch, geneeskrachtig, magisch en culinair gebied – en dat nog volledig doorzoekbaar ook – en nog veel meer aanverwante kennis, zoals uitgebreide beschrijvingen van bereidingswijzen…

Lees hieronder eerst alles over het lidmaatschap. Klik op deze zin om direct naar het registratieformulier onderaan de pagina te gaan.

Een groot deel van het vademecum en een deel van de blogs en pagina’s zit achter een ledenlogin. Meer weten over alle functionaliteit van het vademecum? Kijk dan vooral eerst in de Handleiding.

Het basis lidmaatschap is gratis

Daar hoef je het dus niet voor te laten. Als basislid heb je toegang tot een groot deel van de informatie van het vademecum:

  • basistoegang tot het vademecum met informatie over de geneeskrachtige, magische en eetbare planten.
  • uitgebreid doorzoekbare database, waardoor je snel die informatie kunt vinden die je nodig hebt, waaronder zoeken op indicatie (oftewel aandoening of doel).
  • toegang tot aanvullende informatie over het gebruik van planten, natuurlijke geneeskunde en gezondheid in de breedste zin van het woord.
  • regelmatig nieuwe content. En we houden contact door af en toe een nieuwsbrief aan onze leden te sturen.

Een betaald lid heeft extra voordelen

Voor een klein bedrag – slechts € 24 per jaar – word je betaald lid en dat heeft heeft extra voordelen. Je krijgt:

  • volledige toegang tot het vademecum met daarin diepgaande informatie (verborgen achter de klikbare i’s) over geneeskrachtige, magische en eetbare planten. Lees bijvoorbeeld over HOE een plant werkt op een indicatie en krijg instructies over oogsten en gebruik.
  • volledige toegang tot de blogs met beperkte toegang

Na registratie (en betaling als je een betaald lidmaatschap hebt gekozen) krijg je automatisch een e-mail met je inloggegevens. Hiermee kun je vervolgens inloggen op de website. Eenmaal ingelogd kun je je wachtwoord in je profiel wijzigen. Let op! Het betaalde lidmaatschap werkt met automatische incasso. Na de eerste periode wordt het bedrag voor de volgende periode automatisch afgeschreven.

Donaties welkom

Zoals je zult begrijpen kost het aardig wat om een dergelijke website te maken en onderhouden. Daarom is elke donatie welkom. Wil jij het werk van de hagetisse steunen? Doe dan hier een donatie… Je kunt kiezen uit een jaarlijks terugkerende of een eenmalige donatie.

Je lidmaatschap of terugkerende donatie beëindigen is eenvoudig en doe je door ons een bericht te sturen met behulp van het contactformulier. Opzegging is altijd per einde van de lopende termijn. Zorg dus dat je altijd minimaal een maand voordat je huidige abonnement afloopt opzegt.

Betaald lidmaatschap

Totaal: € -

Basis lidmaatschap

    ,