Word lid

Word lid van de hagetisse en zie de hele schat aan informatie die er te vinden is. Lees eerst hieronder alles over het lidmaatschap. Klik op deze zin om direct naar het registratieformulier onderaan de pagina te gaan

Een groot deel van het vademecum en een deel van de blogs en pagina’s zit achter een ledenlogin. Meer weten over alle functionaliteit van het vademecum? Kijk dan vooral eens in de Handleiding. Voor minder dan twee koppen koffie per maand ben je al lid. De voordelen van een lidmaatschap:

  • volledige toegang tot het vademecum met daarin diepgaande informatie over geneeskrachtige, magische en eetbare planten.
  • uitgebreid zoekbare database, waardoor je snel die informatie kunt vinden die je nodig hebt, waaronder zoeken op indicatie (oftewel aandoening of doel).
  • toegang tot aanvullende informatie over het gebruik van planten, natuurlijke geneeskunde en gezondheid in de breedste zin van het woord.
  • regelmatig nieuwe plantenmonografieën en/of andere interessante en relevante artikelen.

Een jaarabonnement kost slechts € 49. Dit is natuurlijk spotgoedkoop, want je vindt hier informatie die voortkomt uit jarenlange studie op geneeskundig, botanisch, geneeskrachtig, magisch en culinair gebied – en dat nog volledig doorzoekbaar ook – en nog veel meer aanverwante kennis, zoals uitgebreide beschrijvingen van bereidingswijzen…

Na betaling krijg je automatisch een e-mail met een link om je wachtwoord in te stellen. Vervolgens kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

Let op! Het abonnement werkt met automatische incasso. Na de eerste periode wordt het bedrag voor de volgende periode automatisch afgeschreven.

Je lidmaatschap beëindigen is eenvoudig en doe je door ons een bericht te sturen met behulp van het contactformulier. Vul in je bericht de gewenste uitschrijfdatum in. Let wel, er is een minimale opzegtermijn van een maand van toepassing. Opzegging is altijd aan het einde van de lopende termijn. Zorg dus dat je altijd minimaal een maand voordat je huidige abonnement afloopt opzegt.

Jaarabonnement

Totaal: € -