Word lid

Word gratis lid van de hagetisse en zie de hele schat aan informatie die voortkomt uit jarenlange studie op geneeskundig, botanisch, geneeskrachtig, magisch en culinair gebied – en dat nog volledig doorzoekbaar ook – en nog veel meer aanverwante kennis, zoals uitgebreide beschrijvingen van bereidingswijzen…

Lees hieronder eerst alles over het lidmaatschap. Klik op deze zin om direct naar het registratieformulier onderaan de pagina te gaan.

Een groot deel van het vademecum en een deel van de blogs en pagina’s zit achter een ledenlogin. Meer weten over alle functionaliteit van het vademecum? Kijk dan vooral eens in de Handleiding. Het basis lidmaatschap is gratis! Daar hoef je het dus niet voor te laten. Lid worden heeft flinke voordelen. Je krijgt:

  • volledige toegang tot het vademecum met daarin diepgaande informatie over geneeskrachtige, magische en eetbare planten.
  • uitgebreid doorzoekbare database, waardoor je snel die informatie kunt vinden die je nodig hebt, waaronder zoeken op indicatie (oftewel aandoening of doel).
  • toegang tot aanvullende informatie over het gebruik van planten, natuurlijke geneeskunde en gezondheid in de breedste zin van het woord.
  • regelmatig nieuwe plantenmonografieën en/of andere interessante en relevante artikelen. Hier krijg je als lid via de nieuwsbrief meldingen over.

Zoals je zult begrijpen kost het aardig wat om een dergelijke website te maken en onderhouden. Daarom staan er advertenties op deze website. Hiermee hopen we de website rendabel en daarmee deze kennis voor iedereen beschikbaar te houden.

Heb je echt een hekel aan advertenties? Je kunt ook kiezen voor een advertentievrij lidmaatschap. Dit kost slechts € 9,95 per jaar. Voor dat bedrag krijg jij al het bovenstaande, maar dan zonder dat er advertenties vertoont worden. En je steunt er het werk van de Hagetisse mee.

Na registratie (en betaling als je een advertentievrij lidmaatschap hebt gekozen) krijg je automatisch een e-mail met je inloggegevens. Hiermee kun je vervolgens inloggen op de website. Eenmaal ingelogd kun je je wachtwoord in je profiel wijzigen. Let op! Het advertentievrije lidmaatschap werkt met automatische incasso. Na de eerste periode wordt het bedrag voor de volgende periode automatisch afgeschreven.

Je lidmaatschap beëindigen is eenvoudig en doe je door ons een bericht te sturen met behulp van het contactformulier. Vul in je bericht de gewenste uitschrijfdatum in. Let wel, er is een minimale opzegtermijn van een maand van toepassing. Opzegging is altijd aan het einde van de lopende termijn. Zorg dus dat je altijd minimaal een maand voordat je huidige abonnement afloopt opzegt.

Basis lidmaatschap

    Advertentie vrij lidmaatschap

    Totaal: € -
    ,