De Hagetisse's Voedingsboek

De Hagetisse’s Voedingsboek

Hij is er! De Hagetisse's Voedingsboek is nu overal te koop via de links op deze website of via jouw lokale boekwinkel.

Voor iedereen die aan hun welzijn wil werken, is De Hagetisse’s Voedingsboek een absolute aanrader. Zonder de juiste voeding kan er immers geen gezondheid zijn en een goede gezondheid is de basis van ieders welbevinden.

Snel naar:

Meteen het Voedingsboek kopen  |  Voedingsboek lesmaterialen en downloads  |  Review achterlaten via het contactformulier

 

Leer wat voor jou persoonlijk de beste manier van eten is

Het Voedingsboek van de Hagetisse is geschreven voor iedereen die nu weleens wil weten wat de juiste voeding voor hen persoonlijk is. Er zijn zoveel boeken die beweren de enige juiste manier van eten te bespreken. Maar die enige juiste manier bestaat helaas niet. Elke mens is anders en heeft andere behoeftes. Punt.

In dit boek worden de belangrijkste aspecten van voeding en de persoonlijke keuzes die je hierin kunt maken besproken. Je leert over hoe het nu zit met koolhydraten, eiwitten en vetten, en vele andere voedingsstoffen. Ook bespreekt de schrijver op genuanceerde wijze zaken als gluten- en lactose-intolerantie, intermittent fasting, of je beter vlees kunt eten of juist niet en nog veel meer. Heb je een chronische ziekte? Dit boek vertelt hoe jouw voeding je naar een betere gezondheid kan helpen.

Omdat een gezonde voeding de onmisbare basis van gezondheid is, is dit boek een must-have voor alle mensen die hun welzijn willen verbeteren. Ben jij iemand die het heft in eigen handen wil nemen op dit gebied? Dit boek is voor jou. Het behelst zowel theorie, in heldere taal uitgelegd, als opdrachten waarmee jij erachter komt wat op het gebied van eten werkt voor jouw lichaam. Inclusief downloads van lesmaterialen.

De Hagetisse's Voedingsboek kost € 39.

Sla de aanvullende info over en koop meteen het boek

De Hagetisse's Voedingsboek

Neem alvast een kijkje

De Hagetisse's Voedingsboek bestellen