Wat is het verschil tussen het Kruidengrimoire en het Plantenvademecum

Ik zal de verschillen tussen de twee media trachten uit te leggen. Niet alles wat op de website staat is terug te vinden in De Hagetisse’s Kruidengrimoire. En andersom is het ook niet zo dat alles wat in de Kruidengrimoire te vinden is ook op de website staat. Dat zit zo…

Kort en globaal gezegd vind je op de website het digitale plantenvademecum, dat deels toegankelijk via een gratis abonnement en volledig toegankelijk via een jaarlijks lidmaatschapsbedrag is. Op diezelfde website vind je een groot aantal blogs waarvan een deel ook over kruidenkunde gaan. Die laatste zijn ook volledig toegankelijk met het betaalde lidmaatschap.

De Kruidengrimoire is een boek, dus daar betaal je eenmalig voor en je kunt het gewoon lezen op je bank of waar je wilt. Er staat grofweg vergelijkbare info in als in het plantenvademecum + kruidenkundige blogs, maar ze zijn niet exact hetzelfde. De monografieën zijn grotendeels gelijk(waardig). Het verschil zit vooral in het instructieve deel 2, waar informatie in staat die je op de website niet kunt terugvinden.
Dingen zijn op de website natuurlijk op een andere manier doorzoekbaar dan in het boek. Ook biedt de Kruidengrimoire ruimte voor aantekeningen.

Op de website staan dan weer een aantal posts die niet in het boek te vinden zijn. De nuggets zijn sowieso alleen op de website te vinden.