ingeschreven voor de hagetisse nieuwsbrief

Dank je voor je inschrijving op mijn nieuwsbrief!

Ja, je bent erbij! Vergeet niet je inschrijving te bevestigen door de instructies op te volgen in de bevestigingsmail die ik je net gestuurd heb. Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk eerst even in je spammap. Als de mail daar ook niet is, neem dan even contact met me op en dan lossen we het op. 

Welkom in de wondere wereld van de hagetisse! Super dat je je ingeschreven hebt! Ik ga je op de hoogte houden van mijn activiteiten…

EN JIJ KRIJGT DIE VOLLEDIGE PLANTENMONOGRAFIE, ZODRA JE JOUW INSCHRIJVING BEVESTIGD HEBT

Hou dus je mailbox goed in de gaten, het zou kunnen dat de e-mail in de spammap beland. Om te zorgen dat dit niet gebeurt, is het een goed idee om mail van de Hagetisse als veilig aan te merken door het e-mailadres [email protected] op te slaan in je contacten…

Trouwens… Wist je dat ik ook op Facebook te vinden bent en daar regelmatig nieuwtjes plaats? Wanneer je daar op Pagina leuk vinden klikt, verschijnen deze nieuwtjes voortaan automatisch op je tijdlijn. Ik ben ook op Instagram te vinden. Daar heb ik een alleen een Engelstalige account, maar je kunt altijd in het Nederlands reageren of DM-en als je dat fijner vindt. En geen zorgen, ik ben niet zo iemand die je plat bombardeert en je kunt je altijd weer afmelden.

Ken je iemand die mijn werk interessant zou kunnen vinden? Roep het dan vooral van de daken en deel de link naar mijn website! Hoe meer mensen het leven eens van een andere kant gaan bekijken, hoe beter…