Consulten

Helen is de kunst van het heel maken van datgeen dat geacht wordt kapot of incompleet te zijn. Je kunt zowel levende als niet levende zaken helen. Dus een mens die niet functioneert zoals hij of zij zou willen kan geheeld worden, maar ook een dier of een boom of een bedrijf, enzovoort. Zelf genees ik alles met een pols op welke manier dan ook. Of het nu fysiek of spiritueel is, voor mij maakt het niet echt uit. Die twee zijn niet gescheiden. Wanneer je bij mij komt voor een consult – die zowel online als bij mij op locatie beschikbaar zijn – zal ik alle kennis die mij beschikbaar is gebruiken. Ik ben grondig getraind in verschillende natuurgeneeskundige en heelmethodes.

Zoals je op de over Emma pagina kunt lezen, heb ik door de jaren heen nogal wat kennis vergaard over alles wat de mens raakt en beweegt. Met deze kennis heb ik een geweldige toolbox in handen om andere mensen te helpen. Ik ben kPNI en orthomoleculair therapeut, maar gebruik niet alleen die kennis om jou te helpen. Ik ben een hagetisse en benader jouw vraagstuk op holistische wijze. Dat wil zeggen dat ik als geheel – met al mijn kennis op welk vlak dan ook – jou als geheel beschouw, inclusief de wereld waarin je je bevindt, en mijn adviezen daarop toespits. Ik kan jou helpen met spirituele, mentale en lichamelijke gezondheidsvraagstukken. Ik doe dit persoonlijk of via Skype vanuit mijn praktijkruimte in zuidoost Friesland. Eventueel kom ik ook op locatie als er meerdere mensen tegelijk een consult willen. Dat laatste is in overleg.

Holistisch antwoord op jouw hulpvraag

Jouw hulpvraag is tijdens een consult leidend, maar het advies is altijd gebaseerd op het totaalplaatje. Bij mij zul je dus niet vertrekken met een receptje voor een enkele pil die alles goed maakt. Die bestaat namelijk niet. Wanneer je bij mij aanklopt ga ik er vanuit dat je aan jezelf en je situatie wilt werken en daarin zelf een actieve, leidende rol gaat nemen. Het is immers jouw leven, niet meer dan logisch dat jij daarin de leiding hebt.

Wat aandoeningen en problematiek betreft ben ik breed onderlegd. Dus zelfs als jij denkt dat jouw uitdaging zo zeldzaam is dat niemand er iets mee kan, kun je me zeker een bericht sturen. Ik reageer altijd zo snel mogelijk.

Wat te verwachten

Welnu, elk geval is anders. Het hangt ervan af wie of wat ik moet genezen, wat de situatie is en hoe lang het aan de gang is, om maar een paar variabelen te noemen. Het gaat meestal om een ​​mix van veranderingen in je dagelijkse leven en ondersteuning om je door het proces te helpen. Ik zal je hieronder een idee geven van wat je kunt verwachten. Als je meer informatie nodig hebt of een specifieke vraag hebt, stel deze dan gerust. Ik ben hier om te helpen.

Stel dat je lijdt aan een chronische aandoening. In dat geval vertrek je waarschijnlijk uit mijn praktijk met duidelijke instructies over veranderingen in voeding en levensstijl, in combinatie met te gebruiken supplementen, kruiden en te volgen procedures.

Wanneer je een eerste consult bij mij boekt, stuur ik je een e-mail voor meer informatie. Beantwoord de vragen in de e-mail en eventuele volgende vragen zo nauwkeurig mogelijk. Dat bespaart ons tijd tijdens het daadwerkelijke overleg, waardoor we meer tijd hebben om dieper op de zaak in te gaan.

Zorg ervoor dat je pen/potlood en papier meeneemt om aantekeningen te maken van de instructies die ik je geef. Andere opnameapparaten zijn uitdrukkelijk verboden, evenals aantekeningen die op enigerlei wijze zijn gemaakt over mijn vak, werkwijze en methoden. Je bent wettelijk verplicht mijn wensen hierover te respecteren. Dit klinkt misschien onheilspellend en onvriendelijk, maar onthoud alsjeblieft dat het meeste van wat je zult zien mijn ambachtelijke geheimen zijn. Ze dienen geheim te blijven.

Meer praktische informatie

Neem alsjeblieft contact met me op voor aanvullende prijs- en aanvullende informatie en/of een afspraak. Indien je me niet kunt betalen maar wel iets in de aanbieding hebt dat mij zou kunnen passen, neem ook even contact op. Misschien kunnen we tot een regeling komen.

Voordat je naar een sessie komt, verwacht ik dat je mijn voorwaarden gelezen hebt. Op het moment dat jij mijn spreekkamer binnenkomt moet ik er vanuit kunnen gaan, dat jij weet hoe ik werk en daarmee akkoord bent. Een eerste sessie duurt ongeveer een uur. Aan het einde van de eerste sessie bepalen we samen hoe we verder gaan. Jij en ik doen alles in samenspraak omdat jij uiteindelijk verantwoordelijk bent voor je eigen leven en dus achter de gang van zaken moet kunnen staan.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact op. Heb je nog vragen? Lees eerst alsjeblieft de FAQ pagina. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur even een bericht.