Wat de hagetisse doet

De hagetisse houdt zich bezig met probleemoplossing op bijvoorbeeld gezondheidsgebied en het gebied van spiritueel welzijn. Ik gebruik een holistische aanpak om uitdagingen en problemen aan te pakken. Het vermogen tot veranderen, tot helen zit in iedereen. Ook in jou. Je moet alleen even weten hoe je erbij kunt. Dat is het moeilijke deel, maar daar kan ik je gelukkig bij helpen. Een deel van de oplossing is dichter bij jezelf en je ware natuur komen. Ik bied verschillende diensten aan die dat als doel hebben.

Wil je me iets vragen? Neem vooral contact met me op. Wil je eerst meer over mij weten. Lees dan deze pagina.

Wat ik aanbied

  • Mijn kruidengrimoire: een standaardwerk met daarin een groot aantal diepgaande plantenmonografieën en methodes en middelen om ze te gebruiken uitgebreid uitgelegd;
  • Toegang tot mijn plantenvademecum, waarin ik veel van mijn kennis over geneeskrachtige, magische en eetbare planten verzameld heb;
  • Diverse blogs en artikelen over mijn kennis, kunst en werk
  • Milieu- en ethisch advies. Ik werk als een milieuconsultant en ethisch adviseur voor mensen en bedrijven

NB: Ik doe geen persoonlijke consulten meer. Die kun je dan ook niet meer aanvragen.

Prijzen

Mijn prijzen verschillen per soort product of dienst. Informatie over Hagetisse lidmaatschappen vind je op de Word lid pagina. Voor vrijblijvende informatie over overige diensten kun je contact met me opnemen.

Over wetgeving enzovoort

Lees alsjeblieft vooraf alle relevante juridische teksten, zoals algemene voorwaarden, privacy en cookie policies en disclaimer. Door gebruik te maken van mijn site, diensten en producten ga je expliciet akkoord met wat je op de genoemde pagina’s kunt lezen.