Wat de hagetisse doet

De hagetisse houdt zich bezig met probleemoplossing op bijvoorbeeld gezondheidsgebied en het gebied van spiritueel welzijn. Ik gebruik een holistische aanpak om uitdagingen en  problemen aan te pakken. Het vermogen tot veranderen, tot helen zit in iedereen. Ook in jou. Je moet alleen even weten hoe je erbij kunt. Dat is het moeilijke deel, maar daar kan ik je gelukkig bij helpen. Een deel van de oplossing is dichter bij jezelf en je ware natuur komen. Samen zorgen we ervoor dat we jouw doel bereiken.

Afspraak maken? Neem vooral contact met me op. Wil je eerst meer over mij weten. Lees dan deze pagina.

Welke diensten bied ik aan?

  • Artikelen, blogs en columns over mijn kennis, kunde en werk.
  • Inspirerende presentaties en lezingen over mijn kennis, kunde en werk.
  • Workshops op locatie, diverse onderwerpen mogelijk.
  • Milieu- en ethisch advies. Ik werk als een groen en ethisch geweten voor mensen en bedrijven.
  • Toegang tot mijn planten vademecum, waarin ik veel van mijn kennis over geneeskrachtige, magische en eetbare planten verzameld heb.

Prijzen

Mijn prijzen verschillen per soort product of dienst. Informatie over Hagetisse lidmaatschappen vind je op de Word lid pagina. Voor vrijblijvende informatie over overige diensten kun je contact met me opnemen.

Over wetgeving enzovoort

Lees alsjeblieft vooraf alle relevante juridische teksten, zoals algemene voorwaarden, privacy en cookie policies en disclaimer. Door gebruik te maken van mijn site, diensten en producten ga je expliciet akkoord met wat je op de genoemde pagina’s kunt lezen.