Wat de hagetisse doet

De hagetisse houdt zich bezig met probleemoplossing op bijvoorbeeld gezondheidsgebied en het gebied van spiritueel welzijn. Ik gebruik een holistische aanpak om uitdagingen en  problemen aan te pakken. Een deel van mijn gereedschapskist bestaat uit kruidengeneeskunde oftewel fytotherapie. Daarbij aansluitend gebruik ik natuurgeneeskundige disciplines, zoals orthomoleculaire geneeskunde en kPNI – twee van vele studies. Een ander deel bestaat uit oude geneeskundige en plantenkennis.

Het vermogen tot veranderen, tot helen zit in iedereen. Ook in jou. Je moet alleen even weten hoe je erbij kunt. Dat is het moeilijke deel, maar daar kan ik je gelukkig bij helpen. Vaak is een deel van de oplossing dat je weer dichter bij jezelf en je echt natuur komt. Samen zorgen we ervoor dat we jouw doel bereiken.

Afspraak maken? Neem vooral contact met me op. Wil je eerst meer over mij weten. Lees dan deze pagina.

Welke diensten bied ik aan?

  • Persoonlijke consulten waarin we jouw vraag, uitdaging of probleem behandelen. Deze consulten zijn online of bij mij op locatie.
  • Milieu- en ethisch advies. Ik werk als een groen en ethisch geweten voor mensen en bedrijven.
  • Toegang tot mijn planten vademecum, waarin ik veel van mijn kennis over geneeskrachtige, magische en eetbare planten verzameld heb.
  • Artikelen, blogs en columns over mijn kennis, kunde en werk als hagetisse.
  • Inspirerende presentaties en lezingen over mijn kennis, kunde en werk als hagetisse.
  • Workshops op locatie, diverse onderwerpen mogelijk.

Prijzen

Mijn prijzen verschillen per soort product of dienst. Voor prijsinformatie over consulten kun je op de Consulten pagina kijken. Informatie over lidmaatschapsprijzen vind je op de Word lid pagina. Voor vrijblijvende informatie over overige diensten kun je contact met me opnemen.

Over wetgeving enzovoort

Lees alsjeblieft vooraf over alle nodige nodige legaliteiten, zoals algemene voorwaarden, privacy en cookie policies en disclaimer. Door gebruik te maken van mijn site, diensten en producten ga je expliciet akkoord met wat je op de genoemde pagina’s kunt lezen.