Alle Nuggets

Ik ben een holistische genezer en mijn missie is mensen in hun kracht zetten, hen helpen de controle over hun gezondheid en welzijn terug te krijgen.

Omdat ik het voordeel heb zowel over moderne, wetenschappelijk onderbouwde geneeskundige kennis als over oude kruiden- en geneeskrachtige kennis te beschikken, kan ik helpen waar ‘gewone’ methoden faalden.

De reden hiervoor? Ik laat me niet beperken door sociale conventies, maar gebruik wat een situatie vereist

Toxic positivity

Ik ben een behoorlijk positief mens. Dat kan ook niet anders, want zonder een positieve en optimistische insteek was ik nooit begonnen aan al die avonturen die ik heb beleefd. Uit ervaring weet ik dat alles voorbij gaat en dat de meeste uitdagingen achteraf bezien een zegening in vermomming waren. Ze brengen me telkens iets verder op het pad dat bij mij hoort. Ik vertrouw daar op.

Dat wil niet zeggen dat het leven niet af en toe gewoon ronduit klote is. Dat je als je ergens midden inzit je even dat gouden randje nog niet kan zien. En dat het dan kan helpen om over je negatieve gevoelens te praten. Die hebben namelijk ook een functie.

Lees meer

How to avoid being burned at the stake

Have you considered volunteering for a pagan leadership position, but are afraid of being burned at the stake? This article offers you a guide to the community’s expectations, both explicit and implied, with a fool-proof method to make all the pagans happy, all of the time.

AND, YES… THIS IS MEANT TO BE FUNNY 🙂

Het is niet toegestaan inhoud te kopiëren