Het is officieel, ik heb het voorjaar in m’n bol 😀
Tot en met 6 april 2024 krijgt elk nieuw betalend lid 20% korting op het eerste lidmaatschapsjaar.
Gebruik hiervoor de code FEILE2024 op de Word lid pagina.
Aanstaande zaterdag 29 april zijn de Kruidengrimoire, Oogstkalender en ik te vinden op de Witch Orleans Market op ’t Leesten te Ugchelen. Dus als je ons in het echt wil zien, is dit je kans!
Je vindt meer informatie op de website van Witch Orleans Market.
Een van de schadelijkste overtuigingen van onze huidige maatschappij is het idee dat we altijd gelukkig zouden moeten zijn. Dat dit sowieso een toestand is die continu haalbaar zou zijn. Dit hardnekkige verhaaltje, in combinatie met de fabel dat het leven maakbaar is, zorgt ervoor dat miljarden mensen een onmogelijk doel najagen.
Het is niet mogelijk altijd gelukkig te zijn, noch is het wenselijk. Je af en toe ongelukkig voelen is onvermijdelijk. Zonder de dalen zijn er geen pieken en beide toestanden hebben je lessen te leren. Dit werkt ook de andere kant op. Zelfs in de vreselijkste omstandigheden zijn momenten van geluk te vinden. Het waarderen van beide toestanden – en je realiseren dat beiden van voorbijgaande aard zijn – is de sleutel tot een fijn leven.
Maak kennis met mijn boek der boeken, mijn kruidengrimoire. Er gaat niets boven het uiterlijk, het gevoel en de geur van een echt boek, vooral als het zo’n kunstwerk is… ☺
Ik heb al vaak de vraag gekregen of ik mijn kennis in boekvorm kan delen. En bij deze laat ik je met trots weten dat ik eraan werk! Op dit moment hebben we nog geen publicatiedatum, maar ik vermoed dat het ruim voor kerst zal zijn. Ik hou je zeker op de hoogte!
Wil je zeker weten dat je niets mist? Volg me op Instagram of Facebook en voeg me toe aan je favorieten om ervoor te zorgen dat mijn berichten in je feed verschijnen. Je kunt ook basislid worden (het is gratis!). Dan krijg je automatisch mijn nieuwsbrief. ❤️
Dit is mijn bord van vanochtend. Nou ja, het ging eerder richting de middag, maar het was in ieder geval mijn simpele, gezonde en lekkere ontbijt: bananenscramble met koekenpancrumble. Ik eet dit niet vaak, want banaan moet van ver komen en ik eet bij voorkeur lokaal. Maar iedereen in mijn gezin vindt dit heerlijk en overrijpe bananen worden anders weggegooid, dus soms verwennen we onszelf. Zoals vandaag dus.
Vandaag aten we dit gerecht in combinatie met een crumble uit de koekenpan, aardbeien en verse slagroom, uiteraard zonder suiker. Klik om het recept te lezen!
Het is niet toegestaan inhoud te kopiëren
en zie verborgen content